Zo maakt de NanoTech coating jouw omgeving virusvrij

Verzeker jezelf en jouw klanten van ontsmette deurklinken of winkelmandjes. Schakel NanoTech Benelux in. Wij geven je transparant advies over de coatingopties en nemen jouw bedrijf, meubilair of vergaderruimte onder handen met onze zelfreinigende coating. Met dit natuurlijke product borg je een hygiënische en virusvrije omgeving. Dit is onze werkwijze.

Werkwijze

Zodra je met ons een afspraak maakt, komen wij langs om het oppervlak te bekijken dat gecoat moet worden. Wij maken een offerte gebaseerd op het aantal meters en het soort materiaal. Kunststof absorbeert bijvoorbeeld moeilijker dan hout waardoor er meer coating nodig is. Na deze afspraak plannen we de werkzaamheden in. Dit kan ook in de avond of het weekend. De coating spuiten wij op het gewenste oppervlak zoals een werktafel of de deurklinken in een kantoorpand.  De transparante toplaag is alleen zichtbaar met een UV-lamp. De ruimte waar gecoat wordt, hoeft dus niet afgeplakt of leeggehaald te worden. De coating is binnen een half uur droog. Hierna kun je de gecoate oppervlakken weer gebruiken.

Maak je omgeving virusvrij met NanoTech coating

Zorg ook voor een schone leefomgeving.

Levensduur van de natuurlijke coating

Hoe intensiever je een gecoat oppervlak gebruikt, hoe sneller de coating slijt. Een werkblad in de restaurantkeuken moet bijvoorbeeld vaker bijgewerkt worden dan de binnenmuur van een stal. Om je een idee te geven over wanneer er onderhoud nodig is, geven wij graag een aantal voorbeelden.

  Bureaus: ieder half jaar. 

  Plafonds: iedere 3 jaar. 

  Zonnepanelen op het dak: na ongeveer 7 jaar.

Tijdens een check-up komen we langs met een ATP meter om te zien waar de coating gesleten is. Heb je een abonnement bij ons? Dan nemen wij contact met je op wanneer het tijd is om de coating na te kijken.

Zo zorgen we dat jouw coating blijft werken tegen virussen, bacteriën en vervelende luchtjes. Zonder abonnement komen wij langs op jouw verzoek.

Plan een afspraak in en leg je wensen bij ons neer. Wij maken een offerte op maat. Bel ons vandaag nog!

Zorg voor een gezonde en virusvrije leefomgeving met NanoTech Benelux.