NQX: de oplossing voor een gezonde leefomgeving

Een virus- en bacterie gereduceerde omgeving, daar zorgt NQX-coating voor. Het gevolg? Minder zieke collega’s omdat een virus zich niet verspreidt. Lagere schoonmaakkosten omdat schoonmaken met water voldoende is. Een betere luchtkwaliteit omdat NQX de vieze geurtjes elimineert.

Heb je vragen? Neem dan snel contact op, wij geven je graag advies over de coating opties voor jouw bedrijf.

Over de coating

Beeld je eens in: een zeer hygiënische en veilige omgeving. Een kleinere kans op besmetting dankzij een 100 procent chemicaliënvrije coating. Dat bereik je met NQX. Bacteriën die via jouw hand op een gecoate deurklink terechtkomen, worden direct geëlimineerd. NQX is tot 3 jaar werkzaam in binnenruimtes en reduceert zo verspreidingen van virussen zoals o.a. de griep, Sars en Covid-19.

NanoTech coating is de oplossing voor een gezonde leefomgeving.

Prijzen

Neem vandaag nog contact met ons op. Ieder project is maatwerk.

NQX outdoor

Vuil als groenalg, schimmels, mos en vogelpoep maakt geen kans tegen de coating. Zie het titaniumdioxide raster als beschermlaag over jouw pand. Vogelpoep op een gecoat zonnepaneel? Dat bijt er niet in, dat glijdt er zo vanaf na een regenbui. In plaats van een jaarlijkse reiniging hoef je de coating in buitenruimtes maar eens in de 8 tot 10 jaar te verversen. Dit scheelt tijd en schoonmaakkosten.

cartoon-nqx-coating-van-nanotech

‘’NQX elimineert en ontmantelt virussen en bacteriën. Sars, Covid-19, Samonella en de E-coli bacterie: deze worden voor 99.9% geëlimineerd. Virussen en bacteriën krijgen geen kans meer!‘’
– Nienke Niemeijer

Zorg voor een gezonde en virusvrije leefomgeving met NanoTech Benelux.

Onderhoud

Na het aanbrengen van NQX komen wij op verzoek langs voor onderhoud. Als aanvullende dienstverlening is het mogelijk om een abonnement af te sluiten bij je distributeur. Dit abonnement is voor een periodieke check up. De situatie wordt doormiddel van een ATP meter gemeten en waar nodig wordt NQX bijgewerkt zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Ontdek wat NQX voor jou kan betekenen

NanoTech coating is de oplossing voor een gezonde leefomgeving.